Cumhuriyet Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://cumhuriyetmem.meb.k12.tr
Adres : İlyas Mh Alpullu Cd No81
VİZYON : Hizmet ve üretim sektöründe çalışmakta olan gençlerimizi, kurumumuz çatısı altında toplayarak teknolojinin gerektirdiği imkanları en iyi şekilde kullanmak suretiyle gerekli bilgi ve beceriyle donanmış, güzel ahlak ve sağlam karakter sahibi kalfa ve ustalar olarak topluma kazandırmaktır.
MİSYON : Eğitim hayatını çeşitli nedenlerle yarıda bırakmış ve değişik meslek dallarında çalışan gençlerimizi sosyal güvence altına alarak topluma kazandırma; sanayimizin ihtiyaç duyduğu vasıflı ara eleman ihtiyacını karşılama
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler : 08:20 - 20:50
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Alpullu Cd Halk Eğitim Merkezi Binası Kat:2
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezinde olan Kurumumuz İl merkezine 55 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2020 YILINDA ERASMUS+ HAZIR GİYİM MODEL MAKİNE DALINDA ROMANYA BÜKREŞ'TE STAJ EĞİTİMİ